Girasole is Italiaans voor zonnebloem. De zonnebloem draait altijd haar kop naar de zon en staat daarmee, wat mij betreft, symbool voor continu en succesvol aanpassen aan veranderende omstandigheden. De manier waarop de B2B klant van morgen zich oriënteert verandert in hoog tempo, evenals het koopproces. Hoe speel je hier als bedrijf op in? Ik kan u helpen een antwoord op deze  en andere vragen te vinden om in de toekomst succesvol te kunnen blijven.

Naast Girasole BV heb ik een succesvol bedrijf dat opereert in een niche-markt binnen de elektrotechniek. Ik heb ruime ervaring in interim management en het formeren van succesvolle teams bij bedrijven in de B2B. Voor meer informatie over mij, bekijk mijn LinkedIn profiel;

Sinds oktober 2018 ben ik gecertificeerd partner van Q4 profiles, DISC is een prachtig instrument om gedrag van mensen en teams in kaart te brengen en hierover in gesprek te komen. Deze methodiek zet ik in bij trajecten waarbij mensen en organisaties een beter (maatschappelijk) rendement nastreven.

Paul van der Zon

Paul van der Zon