HOE NEUROWETENSCHAPPEN, EPIGENETICA
EN PSYCHOLOGIE HELPEN OM UZELF TE ONTDEKKEN

Wilt u beter worden in wat u doet, sneller carrière maken, uw collega’s en leidinggevende beter begrijpen dan daag ik u uit de ExploreMe persoonlijkheidstest te doen en aan de slag te gaan met uzelf.

Door het maken van deze test bied ik u handvatten om inzichten in uzelf te verkrijgen ofwel: uzelf te onderzoeken of te exploreren. Ik nodig u graag uit om uzelf te exploreren en te onderzoeken. De mens is geen vaststaand wezen, maar is in staat zichzelf te veranderen en te leren. Als u inzicht in uzelf heeft dan kunt u uzelf ook veranderen en verbeteren, bijvoorbeeld omdat u dat zelf wilt of om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Zo kunt u leren een empathisch persoon te worden, u open te stellen voor andere mensen om hen te begrijpen of nieuwe ideeën op te doen. Of meer te sporten of meer rust te nemen zodat u daarna beter kunt werken. Kortom, het menselijk brein is neuro-plastisch. 
Deze inzichten zijn tot stand gekomen door 35 jaar onderzoek te doen in verschillende disciplines zoals psychologie, economie, epigenetica, endocrinologie, hersenwetenschappen en organisatiekunde. Al deze kennis is gebundeld om een zo duidelijk mogelijk profiel van u te schetsen. 

Het boek “De Veerkrachtige Professional” beschrijft de theorie achter ExploreMe, zoals ook wat u met de uitslagen kunt. Auteur professor Willem Verbeke Ph.D. is professor in Sales en Account Management aan de Erasmus School of Economics, Rotterdam. Onderzoek naar het menselijk brein staat hoog in het vaandel om zo voorop te lopen in de neuro-economie. Tevens is hij mede-eigenaar van Professional Capital B.V. te Rotterdam. Mede-auteur Dave Teeuwsen is Masterstudent Behavioural Economics aan de Erasmus School of Economics. 

Nieuwsgierig geworden? Bel me op 06 20 566 083 voor een afspraak of mail me op paulvanderzon@girasole.info